Bussit

Nykyaikaiset ja hyvin varustellut turistibussimme takaavat mukavan matkustamisen kaikissa olosuhteissa.

Kuljetamme turvallisesti kaikenkokoiset ryhmät perille asti. Kalustomme koostuu nykyaikaisista 19-60 -paikkaisista tilausajobusseista.

Yrityksessämme on vuosikymmenten kokemusta tilausajojen suunnitellusta ja toteutuksesta.
Asiakaskantamme koostuu hyvin erilaisista ryhmistä aina yrityksistä kaveriporukoihin ja kouluryhmiin, yhdistyksiin ja urheiluseuroihin.

Kuljettajallamme on ammattitaitoisia ja joukosta löytyy englannin, ruotsin, venäjän, saksan sekä ranskan kielen taitoisia henkilöitä.

 

Uusi 19-paikkainen Sprinter tilausajoissa nyt

Pikkubussit

19-paikkaiset Sprinter minibussit tarjoavat tilausajoja pienemmille ryhmille niin kauas kuin lähelle.
Mukavan matkustamisen takaavat reilu sisäkorkeus, mukavat kallistuvat bussi-istuimet sekä jäähdytysilmastointi ja muut perusvarusteet. Bussista löytyy myös USB-laturipaikat kaikille matkustajille.

Setra (pax 44)

Top Class on huippuvarusteltu 44 paikkainen turistibussi.

Kuljettajan ajotavan lisäksi matkustusmukavuuteen vaikuttaa paljolti auton ominaisuudet. Top Class tarjoaa kaikki puitteet täydellisen matkan toteuttamiseksi. Tavallista väljemmät jalkatilat, pöytäryhmät kahdeksalle matkustajalle, jalkatuet, pöydät kaikille matkustajille sekä muut lisävarusteet takaavat viihtyvyyden pidemmälläkin matkalla.

Edullisia tilausajoja laadukkaalla kalusteilla
Tällä onnikalla matkustaa vaikka koko suku

Volvo (pax 60)

Tämä 60-paikkainen hyvin varusteltu Volvo sopii tilausajoihin isommalle porukalle. Bussista löytyy turvavyöt kaikille matkustajille, WC, invertteri pistokepaikoilla, näytöt elokuvan katselua varten, ilmastointi ja isot tavaratilat matkatavaroille.

Volvo (pax 50)

50-paikkaisesta Volvosta löytyvät kaikki vaadittavat varustelut niin koulukyydityksiin kuin aina kokousten pitämiseen yritysmatkoilla.
Varusteluun kuuluu muun muassa WC, DVD, CD, Verkkovirta, USB-latauspaikat kaikilta paikoilta, VGA/HDMI-videoliitäntä, liitäntä kaiuttimiin, täysi ilmastointi, henkilökohtaiset säätimet ja tietenkin turvavyöt kaikille matkustajille sekä tilavat tavaratilat.

Tilausajot Lappiin
Edullisia ja laadukkaita matkoja tällä 53-paikkaisella Volvolla

Volvo (pax 53)

Tämä 53-paikkainen Volvo on täydellinen suurempien ryhmien tilausajoihin. Olipa kyseessä urheiluseuran pelireissu, koulun luokkaretki, lyhyempi kuljetus kaupungin alueella tai pidempi reissu, tällä autolla kaikki onnistuvat varmasti.
Linja-autosta löytyy kaikki onnistuneeseen ja turvalliseen tilausajoon vaadittavat varusteet kuten WC, jäähdytysilmastointi, monitorit elokuvien katseluun, turvavyöt kaikille matkustajille, kallistettavat istuimet sekä alkolukko.

Tilausajot

Monipuolinen ja laadukas kalusto on pohja onnistuneelle tilausajolle. Tärkeänä osana toimii myös ammattitaitoinen matkojen suunnittelu ja toteutus. Lue lisää tarjoamistamme tilausliikenteen palveluista tästä linkistä tai jätä suoraan tarjouspyyntö ja tehdään yhdessä onnistunut matka!

Tilausajon tilaaminen

Olipa sinulla valmis matka suunniteltuna tai pelkästään ajatus päässä, ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teille onnistunut matka.
Voit tilata tilausajon meiltä aina edullisesti myös joko soittamalla 0443828200 tai lähettämällä sähköpostia oubus@oubus.fi.