Oubus Oy

Oubus Oy on oululainen vuonna 2006 perustettu oululainen perheyritys, joka aloitti toimintansa keväällä 2009.
Toimitusjohtaja ja perustaja, Rauli Lindeman, on toiminut linja-autoalalla yrittäjänä ja muissa johtotehtävissä 1980-luvulta lähtien.

Vuoteen 2014 asti Oubus toimi pelkästään tilausajoliikenteessä, jonka jälkeen laajensi myös paikallisliikenteen palveluihin. Nykyisin Oubus tarjoaa asiakkailleen tilausajoja sekä paikallisliikenteen palveluja. Yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä hieman yli 40 työntekijää erinäisissä tehtävissä. Yrityksen kalustoon kuuluu kuusi turistibussia, kymmenen isoa paikallisbussia sekä neljä cityliikenteessä käytettävää pienempää bussia.

 

Lisää tarinoita meistä ja työntekijöistämme löydät Facebook-sivuiltamme www.facebook.com/Oubus

Työpaikat

Oubus tarjoaa monipuolisia kuljetusalan työtehtäviä sekä mahdollisuuden suorittaa työharjoittelun. Olemme jatkuvasti kasvava yritys, joten palkkaamme jatkuvasti uutta henkilökuntaa niin toimistotöihin, linja-autokuljettajiksi kuin raskaankaluston korjaajiksi.
Tutustu ja hae töihin meille!

Laatulupaus

Oubus Oy on oululainen perheyritys, jonka perustajalla on yli 30 vuoden kokemus yrittäjyydestä linja-autoalalla. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta ovat avain laadukkaaseen asiakaspalveluun ja asiakaslähtöiseen toimintatapaan.
Lue laatulupauksemme!

Henkilökunta

Yrityksemme työllistää tällä hetkellä reilu 40 ammattilaista erinäisissä työtehtävissä niin toimistolla, korjaamolla kuin ratin takana. Värikkäitä tarinoita työntekijöistämme löydät lisää blogistamme.
Käy tutustumassa!

Yhteystiedot

Hiltusentie 22, 90620 Oulu Finland
+358443828200

Laskutusosoite

Y-tunnus: 2059013-2

Verkkolaskutusosoite: 003720590132