Laatulupaus

Oubus Oy on oululainen perheyritys, jonka perustajalla on yli 30 vuoden kokemus yrittäjyydestä linja-autoalalla. Kokenut ja ammattitoinen henkilökunta ovat avain laadukkaaseen asiakaspalveluun ja asiakaslähtöiseen toimintatapaan.

Yrityksemme tärkeitä arvoja asiakaslähtöisyyden lisäksi ovat asiakkaiden ja muiden tienkäyttäjien turvallisuus liikenteessä, asiakkaidemme tyytyväisyys palveluihimme sekä jatkuva liiketoimintamme kehittäminen.

1. Liikenteen harjoittaminen

Harjoitamme linja-autoliikennettä koko Suomen alueella joukkoliikenneluvan ja yhteisöluvan mukaisesti. Tilausajoja tarjoamme asiakkaillemme myös Suomesta ulkomaille, Venäjälle, Baltian maihin, pohjoismaihin sekä muualle Eurooppaan. Näitä varten meillä on yhteisöluvat EU:n alueella harjoitettavaan liikenteeseen sekä erillinen lupa järjestää tilausajoja Venäjälle. Paikallisliikennettä harjoitamme Oulun seudulla.

2. Tiedottaminen

Tiedotamme palveluistamme sekä mahdollisista muutoksista ja peruutuksista aina internetsivuillamme www.oubus.fi tai Facebook-sivuillamme. Vahvistetussa tilausajossa tapahtuvista muutoksista tiedotamme suoraan asiakkaalle joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Tiedot käytössä olevista lipuista ja niiden hinnoista tiedotetaan linjan 7 ja 59 osalta Oulun kaupungin ja matkahuollon toimesta osoitteessa www.oulunjoukkoliikenne.fi  ja Citybussi-liikenteen osalta sivustolla www.ouluncitybussi.fi.

3. Käytössä oleva kalusto

Kalustomme koostuu 18 linja-autosta, joista kuusi on tilausajoihin tarkoitettuja turistibusseja ja loput 12 paikallisliikenteessä käytettäviä linja-autoja.

Kaikissa turistibusseissamme on kaikille matkustajille turvavyöt sekä kuljettajalle alkolukko. Linja-automme ovat teknisesti aina katsastuskuntoisia, ja huollamme niitä tasaisin väliajoin.

4. Asiakastyytyväisyys ja palaute

Asiakaslähtöisyys on yksi yrityksemme tärkeimmistä arvoista. Seuraamme asiakastyytyväisyyttä jatkuvasti palautteiden avulla. Palautteita vastaanotamme suoraan asiakkailta tai kuljettajiemme kautta. Palautetta palveluistamme voit jättää meille suoraan sähköpostitse oubus@oubus.fi tai puhelimitse 044 3828200.

Käsittelemme kaikki asiakkailta tulevat palautteet viipymättä ja vastaamme aina niihin mahdollisimman pian.

 

Tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas.

 

 

Oulussa 2.5.2016
Oubus Oymainosoosoosoosoosos-Recovered