Tilausajot

Kesä bussifirmassa

Tapahtumakuljetukset Pohjois-Suomessa!

Kesäterveiset!

Mukavaa matkaa toivottaa Oubus

 

Illat ovat jo alkaneet pimentyä kovaa vauhtia ja kesälomat loppua, syksy on siis saapumassa. Saimme kesän aikana aikaiseksi muutakin kuin uudet nettisivut ja niistä kerromme tässä hieman lisää.

Useilla aloilla kesä on rauhallista aikaa ja monet toimistot laittavat lapun luukulle heinäkuuksi, toista on linja-autoalalla. Me olemme täydessä vauhdissa myös kesällä ja erityisesti tänä kesänä.
Aloitimme liikennöimään kesäkuun alusta Oulun joukkoliikenteen linjoja 50 ja 51 Kempeleen suuntaan, mikä toi vilskettä ja vipinää alkukesään. Aloimme jo alkukeväästä etsimään sopivia työntekijöitä joukkoomme ja kesäkuun alussa meillä työnsä aloitti uusia kuljettajia sekä muutamia uusia busseja.

 

 

Uuden kaupunkiliikenteen aloituksen tuomien kiireiden lisäksi kesäisin bussit ja työntekijät pitää liikkeessä erinäiset tapahtumakuljetukset sekä tietenkin urheiluseurojen turnaus- ja pelimatkat. Tänäkin kesänä saimme olla mukana useiden erilaisten kesätapahtumien järjestämisessä. Erikoisin näistä on varmasti Hailuodossa kesä-heinäkuun vaihteessa järjestettävä Bättre Folk. Tämän tapahtuman kuljetusten järjestämisestä mielenkiintoisen ja haastavan tekee meri lähtöpaikan ja festaripaikan välissä. Tänäkin vuonna saimme kuitenkin kuljetettua kaikki halukkaat niin saarelle kuin pois sieltä, tietenkin lauttaa välillä apuna käyttäen. Isojen kuljetusten onnistumisen avaimena onkin usean vuoden kokemuksesta tällaisten tapahtumien kuljetusten järjestämisestä sekä ammattitaitoinen ja joustava henkilökunta.

Kesä alkaa olla nyt ohi ja on aika suunnata katseet kohti syksyä. Koulut alkavat jo ensi viikolla, mikä tarkoittaa että joukkoliikenteen määrä kasvaa ja tilausajoissa alkaa vuoden kiireellisin sesonki. Syksylle painottuu erityisen paljon koulujen luokkaretkiä, urheiluseurojen pelireissuja ja järjestöjen sekä yritysten järjestämiä erinäisiä matkoja.

Jos olet mukana järjestämässä tulevana syksynä tai talvena matkaa luokalle, kaveriporukalle, yritykselle tai muulle yhteisölle, ole rohkeasti yhteydessä ja tehdään teillekin onnistunut matka!

Löytötavarat joille emme löydä omistajaa toimitamme säännöllisesti hyväntekeväisyyteen

 

Pimeneviä iltoja odotellen,

Oubus