Yritys

Koronavirusepidemian vaikutukset Oulun joukkoliikenteeseen

Oubus tilausajot Oulu Oulun joukkoliikenne Kempele henkilöliikenne bussifirma bussiyritys

Koronavirusepidemian vaikutukset näkyvät kaikkialla, myös Oulun joukkoliikenteessä matkustaessa on syytä ottaa se huomioon. Joukkoliikenne toimii edelleen ja Oulun joukkoliikenteen talviaikataulut ovat toistaiseksi voimassa. Yksittäisiin vuoroihin ja linjoihin on tullut muutoksia, ja niistä tiedotetaan Oulun joukkoliikenteen sivuilla.

Tartuntojen välttämiseksi ja matkustajien sekä kuljettajien terveyden suojelemiseksi bussien ensimmäiset penkit on poistettu käytöstä, ja bussien pintoja desifioidaan säännöllisesti. Lisäksi käteisrahan käytöstä on luovuttu kokonaan toistaiseksi maanantaista 30.3.2020 alkaen. Busseissa ei siis myydä lippuja tai Waltti-matkakorttien lisälatauksia enää. Voit maksaa bussimatkan Waltti-matkakortilla, Waltti Mobiilista ostetulla lipulla tai Waltti-lippuautomaatista ostetulla lipulla.

Käteismaksujen lopettamisella pyritään välttämään ylimääräistä rahan käsittelyä ja kuljettajien ja matkustajien välisiä kontakteja. Toimenpiteellä suojellaan kuljettajien ja matkustajien terveyttä.

Lue lisää koronaepidemian vaikutuksista Oulun joukkoliikenteeseen: https://www.ouka.fi/oulu/joukkoliikenne/korona

Blogikirjoitusta päivitetty viimeksi: 8.4.2020