Uncategorized

Koronavirusepidemian kourissa

Koronavirusepidemian vaikutukset näkyvät varmasti lähes kaikilla, myös meillä. Virusta onneksi ei ole todettu meillä kenelläkään, mutta epidemia näkyy silti vahvasti.

Suurin osa kevään ja alkukesän tilausajoista on peruuntunut ja matkat siirtyneet hamaan tulevaisuuteen. Yli 10 henkilön kokoontumisten kieltämisen ja koulujen sulkemisen johdosta, suurin osa matkoista ja tilausajoista on jouduttu perumaan. Kevät on yleensä sesonkiaikaa, vuoden kiireisintä ja tuottoisinta aikaa, kun sekä koulut, yhdistykset että yritykset ja urheiluseurat järjestävät erilaisia retkiä ja matkoja. Tämä kevät on kuitenkin poikkeus, sillä kaikki tilausajobussit seisovat pihalla ilman työtä.

Onneksemme liikennöimme myös osaa Oulun joukkoliikenteestä, joka pyörii edelleen, mahdollistaen ihmisten välttämättömät matkat kuten kaupassa ja töissä käynnin. Hoidamme joukkoliikenteen liikennöintiä edelleen normaaliin tapaan, mutta kuljettajien sekä matkustajien terveyden suojelemiseksi käteisen käyttö on lopetettu, bussien ensimmäiset penkkirivit ovat poissa käytöstä ja pintojen siivousta ja desifiointia on tehostettu.

Tarjoamme myös normaaliin tapaan tilausajopalveluita, mikäli teillä on tarvetta kuljetuksille. Kuljetuksissa otetaan aina huomioon rajoitukset sekä terveyden suojeleminen. Kalustostamme löytyy 10-60-paikkaisia linja-autoja jokaiseen tarpeeseen.

Ja toivomme kovasti, että kun tilanne palautuu normaaliksi ja matkustaminen on taas turvallista, saamme tarjota teille taas tilausajopalveluitamme.
Tsemppiä ja terveyttä kaikille näinä vaikeina aikoina!