Tilausajot

”Kuski oli rento jäbä. Osas pittää jöötäki.”

Alkolukko_alkometri_kalibrointi_asennus koulukuljetus turvallinen bussi

Syksyn tullen isoin kasvu tilausajoissa on koululaiskuljetuksissa.
Alakoululaiset menevät Kierikkiin, yläkoululaiset tutustumaan lukioihin ja ammattikouluihin, koulut järjestävät syysretkiä ja tietenkin oppilaiden kauan odottamia luokkaretkiä ympäri Suomea ja jopa ulkomaille.

Luokat keräävät useamman vuoden ajan rahaa yhteiseen kassaan ja vihdoin lähtevät kauan odotetulle luokkaretkelle. Juuri näillä matkoilla myös kuljettajan rooli korostuu matkan. Kuljettajan tehtävä ei ole pelkästään ajaa linja-autoa vaan myös olla opettajien ja valvojien apuna järjestelyissä ja valvomisessa. Olemme tänäkin syksynä saaneet olla  järjestämässä useaa onnistunutta matkaa koululaisten kanssa ympäri Suomen ja ulkomaille saakka.

Järjestämme säännöllisin väliajoin koulutuksia kuljettajillemme ammattitaidon kehitykseksi.  Tänäkin syksynä kolmena päivänä järjestettävien koulutusten aiheena on asiakaspalvelu ja työhyvinvointi.
Tilausajokuljettajamme ovat kokeneita ammattilaisia, joilta löytyy osaamista myös lasten kanssa ja saimme siitä mainiota palautetta tällä viikolla 6-luokkalaisilta viisi päivää kestäneestä luokkaretkimatkasta Lappiin.

"Kuski piti tosi hyvää huolta bussista. Se aina anto meille roskapusseja mihin kaikki laitto roskia."

"Kuski oli mukana joka paikassa. Se oli tosi sosiaalinen."

 

 

"Pitkä miinus siitä, ettei bussissa saanu syyä sipsiä. Ymmärsin kuitenki sen kiellon ku muuten ois ollu tosi likanen bussi ku en ossaa syyä siististi niitä."

"Bussi oli tosi siisti ja siellä oli kiva matkustaa."

"Bussissa oli parasta laturipaikat. Kuski luuli niitä bluetooth-paikoiksi. Mutta muuten se oli tosi kiva ja jutteli meille tosi paljo."

"Oli hyvä kuski ja kiva ku se ei ollu koko ajan hiljaa, vaan jutteli tosi paljo meille."

"Kuski oli hauska ja kiva.  Bussi oli hyvä, koska siellä oli vessa ja pysty ladata puhelinta usb-piuhalla. Loppujen lopuksi saatiin hyvin se elokuvaki käyntiin."

"Kuski oli innokas ja kiva ku se osallistu kaikkeen juttuihin meijän kans. Jotku kuskit vaan on hiljaa."

"Oli hauska, ku sain kuuluttaa mikkiin ohjeita. Oli kiva ku sai kattoa elokuvaa. Kuskilla oli hyvä huumorintaju."

 

 

Jotta voisimme tarjota parhaita mahdollisia palveluita niin koululaisille kuin muillekin asiakkaille on kuljettajan lisäksi kaluston oltava kunnossa.
Kaikista turistibusseista löytyy tietenkin vakiovarusteina turvavyöt kaikille matkustajille sekä alkolukko kuljettajalle. Nämä kaksi varustelua muodostavat perusteet turvalliselle matkustamiselle, mutta kaluston kokonaisvaltainen kunnossapito ja ajoneuvon tarkistaminen joka kerta ennen ajoa ovat tärkeässä roolissa.

Näihin perusperiaatteisiin nojaten pyrimme tarjoamaan asiakkaille kokonaisvaltaisesti laadukkaita palveluita.
 

Eniten kaikista 6-luokkalaisten palautteista mieltä lämmitti hyvin kokonaisvaltainen ja ytimekäs:

"Hyvä firma teillä!"