Uncategorized

Oubus yhteistyöhön Ykkösmatkojen kanssa

Oubus Oy ja Ykkösmatkat (Matka Veijalainen Oy) ovat solmineet markkinointiyhteistyösopimuksen. Ykkösmatkat on kuopiolainen matkanjärjestäjä, joka tarjoaa valmismatkoja niin kotimaahan kuin ulkomaillekin. Ykkösmatkat tuottaa koko matkatarjonnan, jota Oubus myy omalla markkinointialueellaan niin yksittäisille kuluttajille, ryhmille kuin yrityksillekin. Matkat voidaan liikennöidä joko Ykkösmatkojen tai Oubussin kalustolla.

Yhteistyöllä pyritään varmistamaan matkojen toteutuminen ja laajempi markkinointialue Ykkösmatkojen matkatarjonnalle. Yhteistyön avulla Oubus pystyy jatkossa tarjoamaan monipuolisen valikoiman valmismatkoja ja ryhmämatkoja asiakkailleen Oulun alueella.

Ykkösmatkat on perheomisteinen kuopiolainen matkanjärjestäjä ja liikennöitsijä. Yhtiön on alun perin perustanut Eläkkeensaajien keskusliitto ja omistus on siirtynyt Veijalaisen perheelle 2013. Ykkösmatkojen laaja matkatarjonta koostuu kotimaan matkoista, kiertomatkoista ympäri Eurooppaa, talven Pakkasia Pakoon -matkoista, kylpylämatkoista Viron ja Puolan suosittuihin kylpylöihin sekä Ykkösgolf -matkoista Euroopan golfkentille.

Oubus on oululainen perheyritys, joka tarjoaa laadukkaita henkilökuljetuspalveluita. Yrityksen toimitusjohtaja, Rauli Lindeman, on toiminut Oulussa linja-autoalalla jo yli 30 vuotta. Yhteistyö Ykkösmatkojen kanssa laajentaa Oubussin palvelutarjontaa valmismatkoihin ja mahdollistaa Ykkösmatkojen monipuolisen matkatarjonnan saatavuuden myös Oulun alueella. Oubussin laadukkaat tilausajopalvelut yhdistettynä Ykkösmatkojen monipuolisiin matkapalveluihin tulevat tarjoamaan entistä paremmat palvelut alueen matkailijoille. Yhteistyön avulla pyritään kasvattamaan Ykkösmatkojen valmismatkojen sekä ryhmämatkojen markkina-asemaa Oulussa ja Pohjois-Suomessa.

Ykkömatkojen yhteistyöverkosto kattaa koko Suomen ja siihen kuuluu Oubussin lisäksi Härmän Liikenne Seinäjoelta, Savonlinja Mikkelistä, Lehdon Liikenne Turengista, A. Kyllönen Kuhmosta, Linja-autoliikenne S. Kosonen Savonlinnasta, ja Tilausliikenne Timo Tuomisto Ikaalisista.

Lue lisää palveluista: https://oubus.fi/ykkosmatkat/
Tai siirry suoraan varamaan matkasi varaamosta! 

Tilausajo Tilausmatka Tilausbussi Bussilla ulkomaille Bussimatka vuokraa bussi Oulu lappi Rovaniemi Kostamus Pietari
Tilausajo Tilausbussi kiertoajelu visitoulu oulu lappi rovaniemi kemi vuokraa bussi kilpailuta tilausajo
Tilausajo Tilausbussi kiertoajelu visitoulu oulu lappi rovaniemi kemi vuokraa bussi kilpailuta tilausajo

Yhteistyössä

Ykkösgolf Golfmatkat Oulu golf virpiniemi