TilausajotTyöpaikat

Oubussin kuljettajien esittelyt jatkuvat!

Oubussin linja-autokuljettaja esittelyssä

Heikki
Linja-autokuljettaja

 

Heikin pääasiallinen tehtävä on kuljettajana työskentely. Hän ajaa linjaliikenteen lisäksi myös tilausajoja. Kuljettajan töiden ohella hän työskentelee myös varikolla ja tekee tarpeellisia talon hommia.

Oubussilla Heikki on ollut linja-autonkuljettajana noin kolme vuotta ja autoalalla hän on työskennellyt jo yli 15 vuotta. Kuljettajana työskentelemisen väliin on mahtunut myös myyntitehtävien parissa työskentelyä. Autoala onkin Heikillä veressä sillä myös hänen isänsä sekä isoisänsä olivat alalla. Hän onkin ollut aina alasta kiinnostunut.

Merkki työn mielekkyydestä Heikistä on, että hymyilyttää lähteä aamulla töihin, eikä se stressaa turhaan ja juuri sellaista hänen mielestä työnsä on. Hän nauttii työssään ajamisen lisäksi asiakkaiden kanssa käydystä kanssakäymisestä. Hänestä on mukavaa jutella asiakkaiden kanssa ja vaikuttaa heidän päiväänsä positiivisella asenteella ja hyvin tehdyllä työllä.

Heikki kokee, että bussiliikenne on tärkeä osa yhteiskunnan jokapäiväistä toimintaa. Monet ihmiset kulkevat työmatkansa busseilla, joten hyvä bussiliikenne mahdollistaa ihmisten pääsyn töihin sekä kouluun ja näin ollen laittaa aamun käyntiin. Myös hyvä asiakaspalvelu voi saada asiakkaan hyvälle mielelle, mikä vaikuttaa heidän päiväänsä.

Vapaa-ajalla liikutaan ja palaudutaan työstä. Heikki nauttii muun muassa mökkeilystä, metsästyksestä ja kalastuksesta. Matkustelu ja uusien paikkojen näkeminen on myöskin lähes harrastus. Riittävä kuntoilu ja palautuminen on myös Heikille tärkeää työn kannalta.

 

Käy lukemassa myös muiden työntekijöidemme tarinoita aiemmista blogipostauksista:
https://oubus.fi/meidan_tiimi/
https://oubus.fi/kuljettajien_tarinoita/

 

Oubussin kuljettaja esittelyssä