TILAUSAJOT

Hoidamme kaikenlaiset tilausajot kuten yritysten virkistyspäivät, kiertoajelut, koululaiskuljetukset, hääkuljetukset, turnausmatkat, päiväretket ja muut kuljetustarpeet Oulusta käsin koko Pohjois-Suomessa ja myös ulkomaille.

 

VALMISMATKAT

Tarjoamme valmismatkoja kaiken kokoisille ryhmille yhteistyössä Ykkösmatkojen kanssa.
Voimme räätälöidä juuri teille täydellisen matkapaketin, olipa kyseessä päivän matka lähikuntiin tai viikon matka ulkomaille.
Lisäksi järjestämme itse tilausajomatkoja erinäisiin tapahtumiin, tykkää meistä Facebookissa ja pysy kuulolla!

KOULULAISKULJETUKSET

Olipa kyseessä viikon kestävä luokkaretki ulkomaille, päiväretki Kierikkiin tai lyhyitä kuljetuksia Oulun kaupungin sisällä, ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme hoitaa kuljetukset turvallisesti. Kaikissa busseissamme on alkolukko kuljettajalle turvallisuuden takaamiseksi. Meiltä voit varata myös OKKO-kyydit luokallesi!

 

TAPAHTUMAKULJETUKSET

Olemme olleet järjestämässä useita kuljetus kokonaisuuksia niin isoihin kuin pienempiin tapahtumiin. Festarit, messut, turnaus tai jokin muu tapahtuma, me hoidamme halutessanne kaikki kuljetuksiin liittyvät asiat asiakaspalvelusta rahastukseen ja sinä voit keskittyä itse tapahtumaan.
Lue viime vuoden Bättre Folk-festivaalin kuljetuksista blogistamme.

 

Ulkomainonta Oulun joukkoliikenteessä

Bussien ulkomainonnalla tavoitat Oulun joukkoliikenteen käyttäjien lisäksi tuhansia kaupunkilaisia tielläliikkujia päivittäin. Liikennöimme Oulun ja Kempeleen alueella päivittäin usealla bussilla. 

 

Digiscreen-mainonta Citybusseissa

 Kolme Citylinjaa kulkevat keskustasta Värttöön, Kontinkankaalle ja Limingantulliin. 32″ DigiScreenit vangitsevat matkustajien katseet varmasti ja suurin osa matkustajista pitää sitä viihteellisenä ja mielenkiintoisena sisältönä.

Mainospaikat alkaen alle 100 €/viikko!

Pesuhallipalvelut

Autonpesut harjokoneella sekä WC:n ja jäteveden tyhjennys ajokaivoon Oulun Ruskossa.
Pesuhallistamme löytyy myös mahdollisuus WC:n ja jätevesisäiliön tyhjennys ajokaivoon.
Lisätietoa sähköpostitse oubus@oubus.fi tai soita suoraan korjaamoomme 0449750995

Alkolukkojen asennukset ja kalibroinnit

Asennamme ja kalibroimme V3-alkolukot edullisesti ja joustavasti.Olemme Suomen Fartskriver Oy:n valtuuttama asennusliike. Alkolukon kalibroinnit 33€/kpl
Pyydä tarjous useamman alkolukon kalibroinnista tai asennuksista sähköpostitse oubus@oubus.fi tai soita suoraan korjaamoomme 0449750995