Sopimusehdot

Seuraavat sopimusehdot koskevat kaikkia Oubus Oy:n myymiä palveluita ellei toisin ole sovittu.

Lisäpalvelut
Oubus pidättää oikeuden laskuttaa alla olevan hinnaston mukaan, tilausajon/vuokrauksen pidentyessä tilauksessa sovitusta aikataulusta tai tarjouksen sisältävistä kilometri- ja tuntimääristä.

Hinnasto:
Lisäkilometrit 44-60 –paikkaiset bussit 1,1€/km
Lisäkilometrit 16-43 –paikkaiset bussit 0,8€/km
Lisätunnit (ajo- tai odotustunnit) ma-la päivisin 20€/ alkava 30 min.
Lisätunnit (ajo- tai odotustunnit) ma-la öisin 24€/ alkava 30 min.
Lisätunnit (ajo- tai odotustunnit) su/pyhät päivisin 29€/ alkava 30 min.

Ilkivalta 
Tilausajon aikana tapahtuneiden tavaroiden tai osien rikkomisesta syntyvistä kuluista vastaa asiakas.
Korjausten lisäksi mahdolliset uusien uusien osien hankintakulut ja mahdollisen sijaisbussin kulut peritään asiakkaalta.
Korjaamon tuntihinta 60€/h

Siivous
Tilausajon hintaan sisältyy bussin normaali ulkopesu sekä sisäsiivous 30min
Lisäsiivoustunti 50€/h

Peruutusehdot
Tilausajon tai vuokrauksen peruuntuessa peritään peruutuksesta johtuen seuraavan taulukon mukaisesti:
Kun peruutus tapahtuu,
Yli 14 vrk ennen tilausajon alkua tehty peruutus on ilmainen
8-14vrk ennen aloitusta 20% sopimus- tai hinta-arviosta
3-7vrk ennen aloitusta 30% sopimus- tai hinta-arviosta
1-3vrk ennen aloitusta 60% sopimus- tai hinta-arviosta
alle 24h ennen aloitusta 90% sopimus- tai hinta-arviosta

Lisäksi asiakkaalta peritään mahdolliset muut peruutuksen aiheuttamat kustannukset, kuten kuljettajalle varatusta majoituksesta, laivamatkoista tai muista lisäpalveluista aiheutuvat peruutuskustannukset.

Kaikkiin yllä oleviin hintaoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero.

Yrityksiltä perimme laskutuslisän 5€

Vuokrausehdot:
Ajoneuvo tulee palauttaa samassa kunnossa kuin se on ollut luovutushetkellä.
Vuokraaja on vastuussa vahingoista syntyvistä kustannuksista.
Vuokraaja vastaa itse ajoaikalain ja muiden lakien noudattamisesta vuokrauksen aikana.
Vuokrauksen jälkeinen siivous ja pesu 80€

 

TIETOSUOJASELOSTE

Oubus tallentaa ja käsittelee henkilötietoja henkilötietolain 523/1999 sekä EU GDRP:n mukaisesti.
Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta julkaisemalla siitä uuden version internetsivuillamme.

Tietojen käsittelijä/Rekisterinpitäjä

Oubus Oy
2059013-2
Hiltusentie 22 90620 OULU
0443828200
oubus@oubus.fi

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Tiedot, joita tallennamme ovat lainmukaisia ja kohtuullisia. Kerättyjä ja kerättäviä tietoja käytetään yrityksen palveluihin liittyvien asiakassuhteiden ylläpitoon, hoitamiseen ja yhteydenottoihin, markkinointiin ja muihin mahdollisiin palvelujen tarjoamista mahdollistaviin toimenpiteisiin. Kerättyjä ja kerättäviä tietoja säilytetään asiakasrekisterissä ja sähköpostissa.

Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin voidaan tallentaa:
Etu-ja sukunimi, Titteli, Edustaman yrityksen nimi ja kontaktitiedot
Yhteystiedot (Sähköpostiosoite, Osoite, Puhelinnumero), Laskutustiedot, Sosiaalisen median kanavista kerättävät tiedot
Muita tietoja, joita käyttäjä suostuu tapauskohtaisesti hyväksymällä luovuttamaan.

Rekisterin tietolähteet
Oubus kerää tietoja suoraan asiakkailta, palvelun käyttäjiltä, nettisivuilla yhteydenottaneilta ja muita kautta (esim. Sosiaalinen media) yhteyttä ottaneilta potentiaalisilta asiakkailta.
Nettisivut keräävät mahdollisesti myös muita tietoja, kuten sijainti, selain tai yhteyslaitetieoja, mutta niitä ei yhdistetä rekisterissä oleviin tietoihin.

Tietojen säilytys, käyttö ja luovutukset
Oubus:in keräämiä henkilötietoja voidaan käyttää erilaisiin käyttötarkoituksiin:
– Palvelun ylläpito
– Sisällön tai mainonnan kohdistaminen
– Asiakkaille tiedottaminen palveluista, ja muusta yrityksen toiminnasta
– Kerättyjen tietojen analysoiminen ja järjestely
Palveluntarjoajalla on osin mahdollisuus jakaa joitain tunnistetietoja kolmannen osapuolen markkinointia tarjoavien yrityksen käyttöön, jos se on tarkoituksenmukaista.
Emme vastaa kolmannelle osapuolelle tarjottujen käyttäjätietojen väärinkäytöksistä tai virheellisyyksistä.
Esimerkiksi luovutamme tiedot kolmannelle osapuolelle, kun käytämme erilaisia sähköpostimarkkinoinnin työkaluja. Niihin tallennettavat yleisemmät tiedot ovat nimi, yritys, sähköpostiosoite.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Sähköisesti käsiteltävät rekisterin sisältämät tiedot ovat salasanoin ja yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin suojattuja.
Paperilla ylläpidettävät aineistot sijaitsevat tiloissa, joihin ei ole pääsyä asiattomilla.
Ainoastaan yrityksen tietyillä toimihenkilöillä on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin.

Tarkastus- ja korjaamisoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus pyytää pääsy häntä itseään koskeviin henkilötietoihin sekä oikeus pyytää häntä koskevien tietojen oikaisemista tai poistamista tai rajoittaa niiden käyttöä esimerkiksi markkinointiin.
Jos henkilö haluaa muokata tai poistaa palveluun tallennettuja tietoja, tulee hänen olla yhteydessä rekisterinpitäjään. Yhteystiedot löytyvät selosteen kohdasta 1.