KALUSTO

Tutustu busseihimme!

Bussivalikoimastamme löytyy sopivia busseja kaikkiin tarpeisiin aina 10-paikkaisista minibusseista 60-paikkaisiin isoihin turistibusseihin ja invavarusteltuihin matalalattiabusseihin. Huollamme bussejamme säännöllisesti, mikä takaa turvallisen ja luotettavan matkustamisen. Lisäksi teemme busseille joka ajon jälkeen sekä ulko että sisäsiivouksen, – siisti bussi on mukava aloitus matkalle.

Kaikista busseistamme löytyy alkolukko kuljettajalle turvallisen matkanteon takaamiseksi, ja lisäksi kaikissa turistibusseissa on turvavyöt kaikille matkustajille. Lisävarusteina saatavissa muun muassa ilmainen langaton verkkoyhteys, WC, pyörätuolipaikka, USB- tai pistokelatauspaikat, pöytäryhmät, näytöt ja DVD-soitin. Ilmoitathan etukäteen tilauksen yhteydessä, jos haluat tiettyjä lisävarusteita bussiin, joten voimme varata juuri teille sopivan bussin.

Pikkubussit

19-paikkaiset Sprinter minibussit tarjoavat tilausajoja pienemmille ryhmille niin kauas kuin lähelle.
Mukavan matkustamisen takaavat reilu sisäkorkeus, mukavat kallistuvat bussi-istuimet sekä jäähdytysilmastointi ja muut perusvarusteet. Bussista löytyy myös USB-laturipaikat kaikille matkustajille.

Tilausajot Oubus Oulu Tilausbussi bussi linja-auto henkilökuljetus kuljetus minibussi Ii Haukipudas Jääli Kiiminki Muhos kuljetuspalvelu turistibussi tiluri

Volvot (pax 50)

50-paikkaisesta Volvosta löytyvät kaikki vaadittavat varustelut niin koulukyydityksiin kuin aina kokousten pitämiseen yritysmatkoilla.
Varusteluihin kuuluu muun muassa WC, DVD, CD, Verkkovirta, USB-latauspaikat kaikilta paikoilta, VGA/HDMI-videoliitäntä, liitäntä kaiuttimiin, täysi ilmastointi, henkilökohtaiset säätimet ja tietenkin turvavyöt kaikille matkustajille sekä tilavat tavaratilat.

Tilausajot Charter bus rent bus car oulu lapland kemi

Volvot (pax 53-60)

53-60 -paikkaiset hyvin varustellut Volvot sopii tilausajoihin isommalle porukalle kaikenlaisiin tarpeisiin. Busseista löytyy turvavyöt kaikille matkustajille, WC, invertteri pistokepaikoilla, ilmastointi ja isot tavaratilat matkatavaroille.

Setra (pax 44)

Top Class on laadukas 44-paikkainen turistibussi.

Kuljettajan ajotavan lisäksi matkustusmukavuuteen vaikuttaa paljolti auton ominaisuudet. Top Class tarjoaa kaikki puitteet täydellisen matkan toteuttamiseksi. Tavallista väljemmät jalkatilat, pöytäryhmät kahdeksalle matkustajalle, jalkatuet, pöydät kaikille matkustajille sekä muut lisävarusteet takaavat viihtyvyyden pidemmälläkin matkalla.

Setra on 44-paikkainen hyvin varusteltu tilausajobussi, jolla matka taittuu varmasti
Oubus tarjoaa tilausajoja busseilla urheiluseurojen pelimatkoille. Varaa oma bussimatkasi edullisesti ja luotettavasti Oulusta ja Pohjois-Suomesta
Väljät tilat ovat mukavat pitkilläkin tilausjoilla
Oulu palveluliikenne onni

Matalalattialinja-autot

Nämä linja-autot soveltuvat hyvin esimerkiksi lyhyille tilausajoille ja juhlakuljetuksiin.
Busseista löytyy istumapaikkoja turvavöillä maksimissaan 47 henkilölle ja lisäksi rekisteröityjä seisomapaikkoja.
Busseissa voi matkustaa maksimissaan jopa 90 henkilöä!

Tilausajot Oubus Oulu Tilausbussi bussi linja-auto henkilökuljetus kuljetus minibussi
Tilausajot Oubus Oulu Tilausbussi bussi linja-auto henkilökuljetus kuljetus minibussi
Tilausajot Oubus Oulu Tilausbussi bussi linja-auto henkilökuljetus kuljetus minibussi
Tilausajot Oubus Oulu Tilausbussi bussi linja-auto henkilökuljetus kuljetus minibussi

Tilausajot

Monipuolinen ja laadukas kalusto on pohja onnistuneelle tilausajolle. Tärkeänä osana toimii myös ammattitaitoinen matkojen suunnittelu ja toteutus. Lue lisää tarjoamistamme tilausliikenteen palveluista tästä linkistä tai jätä suoraan tarjouspyyntö ja tehdään yhdessä onnistunut matka!

Tilausajon tilaaminen

Olipa sinulla valmis matka suunniteltuna tai pelkästään ajatus päässä, ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teille onnistunut matka.
Voit tilata tilausajon meiltä aina edullisesti myös joko soittamalla 0443828200 tai lähettämällä sähköpostia oubus@oubus.fi.