BUSSIT

Tutustu turistibusseihimme!

Nykyaikaiset ja hyvin varustellut turistibussimme takaavat mukavan matkustamisen kaikissa olosuhteissa.

Kuljetamme turvallisesti kaikenkokoiset ryhmät perille asti. Kalustomme koostuu nykyaikaisista 19-60 -paikkaisista tilausajobusseista.

Yrityksessämme on vuosikymmenten kokemusta tilausajojen suunnitellusta ja toteutuksesta.
Asiakaskantamme koostuu hyvin erilaisista ryhmistä aina yrityksistä kaveriporukoihin ja kouluryhmiin, yhdistyksiin ja urheiluseuroihin.

Kuljettajallamme on ammattitaitoisia ja joukosta löytyy englannin, ruotsin, venäjän, saksan sekä ranskan kielen taitoisia henkilöitä.

 

Pikkubussit

19-paikkaiset Sprinter minibussit tarjoavat tilausajoja pienemmille ryhmille niin kauas kuin lähelle.
Mukavan matkustamisen takaavat reilu sisäkorkeus, mukavat kallistuvat bussi-istuimet sekä jäähdytysilmastointi ja muut perusvarusteet. Bussista löytyy myös USB-laturipaikat kaikille matkustajille.

Setra (pax 44)

Top Class on laadukas 44-paikkainen turistibussi.

Kuljettajan ajotavan lisäksi matkustusmukavuuteen vaikuttaa paljolti auton ominaisuudet. Top Class tarjoaa kaikki puitteet täydellisen matkan toteuttamiseksi. Tavallista väljemmät jalkatilat, pöytäryhmät kahdeksalle matkustajalle, jalkatuet, pöydät kaikille matkustajille sekä muut lisävarusteet takaavat viihtyvyyden pidemmälläkin matkalla.

Siisti turistiauto on avain onnistuneeseen tilausajoon
Tyytyväiset asiakkaat ovat aina onnistuneen matkan merkki!

Volvot (pax 50)

50-paikkaisesta Volvosta löytyvät kaikki vaadittavat varustelut niin koulukyydityksiin kuin aina kokousten pitämiseen yritysmatkoilla.
Varusteluihin kuuluu muun muassa WC, DVD, CD, Verkkovirta, USB-latauspaikat kaikilta paikoilta, VGA/HDMI-videoliitäntä, liitäntä kaiuttimiin, täysi ilmastointi, henkilökohtaiset säätimet ja tietenkin turvavyöt kaikille matkustajille sekä tilavat tavaratilat.

Volvot (pax 53-60)

53-60 -paikkaiset hyvin varustellut Volvot sopii tilausajoihin isommalle porukalle kaikenlaisiin tarpeisiin. Busseista löytyy turvavyöt kaikille matkustajille, WC, invertteri pistokepaikoilla, ilmastointi ja isot tavaratilat matkatavaroille.

Oulu palveluliikenne onni

Matalalattialinja-autot

Nämä linja-autot soveltuvat hyvin esimerkiksi lyhyille tilausajoille ja juhlakuljetuksiin.
Busseista löytyy istumapaikkoja turvavöillä maksimissaan 47 henkilölle ja lisäksi rekisteröityjä seisomapaikkoja.
Busseissa voi matkustaa maksimissaan jopa 90 henkilöä!

Oulun joukkoliikenteen Citybusseja liikennöi Oubus
Oubussin kuskit saivat hyviä arvioita Oulun joukkoliikenteen asiakastyytyväsiyystutkimuksessa

Tilausajot

Monipuolinen ja laadukas kalusto on pohja onnistuneelle tilausajolle. Tärkeänä osana toimii myös ammattitaitoinen matkojen suunnittelu ja toteutus. Lue lisää tarjoamistamme tilausliikenteen palveluista tästä linkistä tai jätä suoraan tarjouspyyntö ja tehdään yhdessä onnistunut matka!

Tilausajon tilaaminen

Olipa sinulla valmis matka suunniteltuna tai pelkästään ajatus päässä, ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teille onnistunut matka.
Voit tilata tilausajon meiltä aina edullisesti myös joko soittamalla 0443828200 tai lähettämällä sähköpostia oubus@oubus.fi.