Koululaiset kyydissä!

Tarjoamme 16-60-paikkaisilla busseilla kuljetuksia kouluryhmille kaikkiin tarpeisiin. Olipa kyseessä viikon kestävä luokkaretki ulkomaille, päiväretki Kierikkiin, lyhyitä kuljetuksia Oulun kaupungin sisällä tai kuljetukset teatteriin, ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme hoitavat ne turvallisesti ja laadukkaasti.

Meillä on pitkä kokemus tilausajojen hoitamisesta koululaisille ja kuljettajamme ovat palvelualttiita ja tulevat hyvin toimeen lasten ja nuorten kanssa. Kaikissa turistibusseissamme on koululaisten tilausajoihin tärkeimmät varusteet eli turvavyöt kaikille matkustajille, WC matkustamossa, alkolukko kuljettajalle sekä paljon muita lisävarusteita.

Turvallisesti tiellä!

TARJOUSPYYNTÖ

* Pakollinen kenttä

Esimerkiksi: Wifi, Pistokkeet, Pöytäryhmä jne
Tarkempi kuvaus matkareitistä, aikatauluista, tauoista tai muuta.

TILAUSAJOT

Laadukas sekä monipuolinen linja-autokalusto sekä palveluhenkinen henkilökunta takaavat puitteet onnistuneelle tilausajomatkalle.
Lue lisää tarjoamistamme tilausliikenteen palveluista tästä linkistä sekä busseihimme tästä linkistä.
Ota meihin yhteyttä ja tehdään yhdessä onnistunut matka!

TILAUSAJON TILAAMINEN

Olipa sinulla valmis matka suunniteltuna tai pelkästään ajatus päässä, ota meihin yhteyttä ja räätälöidään matka teidän toiveidenne mukaan. Autamme matkan suunnittelussa alusta asti matkan päättymiseen saakka vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla.

Yhteystiedot

Sähköposti oubus@oubus.fi
Puhelinnumero 044 3828200
Osoite: Hiltusentie 22, 90620 Oulu, Finland
Y-tunnus: 2059013-2