TyöpaikatYritys

Työharjoittelu Oubussilla!

Hei kaikki!
Olen Milo ja olin viime viikolla työharjoittelussa Oubussilla. Ensimmäisenä päivänä oli vuorossa toimistotöihin tutustumista.
Otin asiakkaat vastaan reippaasti haukkumalla ja palvelin heitä parhaani mukaan.
Toisena päivänä vuorossa linja-autokuljettajan työhön tutustumista. Varikolta lähtiessä tarkistettiin linja-auto, otettiin kassa ja rahastuslaite mukaan ja lähdettiin linjalle. Nyt istun kyydissä ja seuraan silmä tarkkana kuljettajan toimintaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kolmantena päivänä työharjoittelussa pääsin vihdoin kokeilemaan kuljettajan paikkaa. Valitettavasti minulla ei linja-autokorttia vielä ole, joten jouduin tyytymään vaan fiilistelyyn.

Seuraavaksi aion kyllä hakea linja-autokorttikurssille, jos minäkin pääsisin pääsisin joku päivä ajamaan ihan itse. Haaveena minulla olisi päästä tilausajokuljettajaksi, voisin tehdä tilausajoja ympäri maailmaa ja nähdä joka päivä uusia paikkoja!

 

 

 

 

Kun kuljettajan homma oli hallussa, seuraavana työtehtävänä oli auttaa korjaajia työssään muun muassa viemällä niille erilaisia työkaluja ja pesemällä niiden sotkuja. Todellisuudessa taisin enemmän keskittyä erilaisten työkalujen nuuskimiseen ja pureskeluun sekä reviirin merkkaukseen.

Nämä linja-autot ei ollutkaan niin yksinkertaisia kuin ajattelin, mutta kuulemma harjoitus tekee mestarin tässäkin lajissa!

 

 

 

 

Tänään oli mun viimeinen päivä työharjoittelussa, jonka aikana olen tehnyt taloushallinnon, asiakaspalvelun, linja-autokuljettajan ja -korjaajan tehtäviä sekä oppinut tosi paljon tästä alasta. Tänään keittelen kahvia työntekijöille ja auttelen kaikissa tehtävissä, mitä oon oppinut.

Ennen en tiennyt, että Oubussilla on näin paljon erilaisia työtehtäviä.
Jos säkin haluat tulla tänne työharjoitteluun tai töihin, niin lähetä hakemus sähköpostilla oubus@oubus.fi tai soita 0443828200.
Kiitos kaikille tästä viikosta, tää oli hirveen opettavainen ja hauska työviikko!

Terveisin,

Työharjoittelija Milo

Vastaa