Yritys

Yhdessä vaikeiden aikojen yli!

Koronavirusepidemian vaikutukset ovat näkyneet toiminnassamme ja näkyvät varmasti vielä pitkään tulevaisuudessakin. Virusta onneksi ei ole todettu meillä kenelläkään, mutta epidemia näkyy silti vahvasti.

Suurin osa kevään ja kesän tilausajoista on peruuntunut ja matkat siirtyneet hamaan tulevaisuuteen, lisäksi joukkoliikennettä on supistettu ja reittiliikenne on pysäytetty kokonaan. Kaikesta huolimatta, meidän tavoitteemme oli olla lomauttamatta ketään kokonaan yksipuolisella päätöksellä ja siinä olemme toistaiseksi onnistuneetkin.

Toukokuussa meillä on ollut enää noin kolmas osa vuoden takaisesta työn määrästä, mikä tarkoittaa, että kaikille työntekijöille niitä ei ole riittänyt. Meille tärkeintä on kuitenkin yrityksen sekä tietenkin työntekijöidemme hyvinvointi, myös taloudellinen. Päätimme asettaa tavoitteeksi, että emme yrityksen yksipuolisella päätöksellä lomauta ketään kokoaikaisesti niin kauan kuin se vain on taloudellisesti yritykselle mahdollista. Kuten lehdistä olemme saaneet lukea, joidenkin työttömyyskassojen käsittelyajat ja tukien maksut tulevat viivästymään hakemusten suuren määrän vuoksi jopa kuukausilla. Tämä tarkoittaa, että kokoaikaisesti lomautetut työntekijät voisivat joutua olemaan jopa useita kuukausia ilman minkäänlaisia tuloja. Tällaisilla asioilla voi olla kohtalokkaita ja kauaskantoisia vaikutuksia yksittäisten ihmisten elämään, kuten menneet lamat ovat meille todistaneet. Lisäksi useat työntekijät eivät kuulu mihinkään työttömyyskassaan, jolloin kokoaikainen lomautus johtaisi radikaaliin tulotason laskemiseen. Päätimme, että emme halua asettaa työntekijöitämme tilanteeseen, jossa heillä ei olisi kuukausiin minkäänlaista tulonlähdettä tai tulotaso romahtaisi alle puoleen normaalista. Me pyrimme tarjoamaan edes osa-aikaista työtä kaikille työntekijöillemme tilanteesta huolimatta niin kauan kuin vain mahdollista.

Selviämme tästä varmasti yhdessä, kunhan kaikki kannamme kortemme kekoon ja toimimme vastuullisesti.
Muistetaan pitää huoli toisista näinä vaikeina aikoina!

Ps. Meidän kuljettajat ovat enemmän kuin valmiita taas palvelemaan teitä suurella sydämellä ja ammattitaidolla niin nyt kuin tulevaisuudessakin! Tarjoamme myös normaaliin tapaan tilausajopalveluita, mikäli teillä on tarvetta kuljetuksille. Kuljetuksissa otetaan aina huomioon rajoitukset sekä terveyden suojeleminen. Kalustostamme löytyy 10-60-paikkaisia linja-autoja jokaiseen tarpeeseen.

Tsemppiä ja terveyttä kaikille näinä vaikeina aikoina!