Oubus yrityksenä

Paikallista palvelua

Olemme oululainen vuonna 2006 perustettu perheyritys, jonka toiminnan lähtökohtana on aina asiakkaiden palveleminen parhaalla mahdollisella tavalla. Meille tärkeitä arvoja ovat paikallisuus, ympäristöystävällisyys, palveluhenkisyys, ihmisläheisyys ja tietenkin turvallisuus.

Työnantajana pyrimme panostamaan työntekijöidemme työhyvinvointiin, mikä on mielestämme avain laadukkaaseen asiakaspalveluun. Yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä hieman yli 40 alansa ammattilaista erinäisissä tehtävissä.

Toimitusjohtaja ja perustaja, Rauli Lindeman, on toiminut linja-autoalalla Oulun alueella johtotehtävissä 1980-luvulta lähtien.
Vuoteen 2014 asti toimimme pelkästään tilausajoliikenteessä, jonka jälkeen laajensimme toimintaa myös paikallisliikenteen palveluihin. Olemme kasvattaneet liiketoimintaamme perustamisesta lähtien rauhalliseen tahtiin vakaalle pohjalle.

Nykyisin tarjoamme asiakkaillemme tilausajoja sekä paikallisliikenteen palveluja.
Pihasta löytyy tällä hetkellä reilu 20 linja-autoa erilaisiin tarpeisiin ja tilaisuuksiin, paikallisliikenteen busseista aina huippuvarustelluihin turistibusseihin.

Lisää tarinoita meistä ja työntekijöistämme löydät Blogistamme ja Facebook-sivuiltamme!

Tule mukaan meidän tarinaamme!

Tilausajot Oubus Oulu Tilausbussi bussi linja-auto henkilökuljetus kuljetus minibussi Ii Haukipudas Jääli Kiiminki Muhos kuljetuspalvelu turistibussi tiluri
Tilausajot Oubus Oulu Tilausbussi bussi linja-auto henkilökuljetus kuljetus minibussi

Työpaikat

Oubus tarjoaa monipuolisia kuljetusalan työtehtäviä sekä mahdollisuuden suorittaa työharjoittelun. Olemme jatkuvasti kasvava yritys, ja palkkaamme säännöllisesti uutta henkilökuntaa niin toimistotöihin, linja-autokuljettajiksi kuin raskaankaluston korjaajiksi.
Tutustu ja hae töihin meille!

Laatulupaus

Oubus Oy on oululainen perheyritys, jonka perustajalla on yli 30 vuoden kokemus yrittäjyydestä linja-autoalalla. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta ovat avain laadukkaaseen asiakaspalveluun ja asiakaslähtöiseen toimintatapaan.
Lue laatulupauksemme!

Henkilökunta

Yrityksemme työllistää tällä hetkellä reilu 40 ammattilaista erinäisissä työtehtävissä niin toimistolla, korjaamolla kuin ratin takana. Värikkäitä tarinoita työntekijöistämme löydät lisää blogistamme.
Lue lisää!

Yhteystiedot

Hiltusentie 22, 90620 Oulu Finland
+358443828200

Laskutusosoite

Y-tunnus: 2059013-2

Verkkolaskutusosoite: 003720590132