LAADUNHALLINTA

Meidän laatulupauksemme teille!

Oubus Oy on oululainen perheyritys, jonka perustajalla on yli 30 vuoden kokemus yrittäjyydestä linja-autoalalla.
Kokenut ja ammattitoinen henkilökunta ovat avain laadukkaaseen asiakaspalveluun ja asiakaslähtöiseen toimintatapaan.

Yrityksemme tärkeitä arvoja asiakaslähtöisyyden lisäksi ovat asiakkaiden ja muiden tienkäyttäjien turvallisuus liikenteessä, asiakkaidemme tyytyväisyys palveluihimme sekä jatkuva liiketoimintamme kehittäminen.

Bussimme

Kalustomme koostuu kahdestakymmenestä 13-60-paikkaisesta linja-autosta, joista kuusi on tilausajoihin tarkoitettuja turistibusseja ja loput 14 ensisijaisesti paikallisliikenteessä käytettäviä linja-autoja.

Kaikissa turistibusseissamme on kaikille matkustajille turvavyöt sekä kuljettajalle alkolukko. Linja-automme ovat teknisesti aina katsastuskuntoisia, ja huollamme niitä säännöllisesti turvallisuuden takaamiseksi.

Palvelut

Harjoitamme linja-autoliikennettä koko Suomen alueella joukkoliikenneluvan ja yhteisöluvan mukaisesti. Tilausajoja tarjoamme asiakkaillemme myös Suomesta ulkomaille, joita varten meillä on yhteisöluvat EU:n alueella harjoitettavaan liikenteeseen sekä erillinen lupa järjestää tilausajoja Venäjälle. Paikallisliikennettä harjoitamme Oulun seudulla.

Tiedottaminen

Tiedotamme palveluistamme sekä mahdollisista muutoksista ja peruutuksista aina osoitteessa www.oubus.fi tai Facebook-sivuillamme. Vahvistetussa tilausajossa tapahtuvista muutoksista tiedotamme suoraan asiakkaalle joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Liikennöimiemme Oulun joukkoliikenteen linjojen käytössä olevista aikatauluista, lipuista ja niiden hinnoista tiedotetaan Oulun joukkoliikenteen toimesta. Oulun joukkoliikenne huolehtii myös poikkeusreittien ja -aikataulujen tiedottamisesta osoitteessa nettisivuillaan.

Asiakastyytyväisyys ja palautteet

Asiakaslähtöisyys on yksi yrityksemme tärkeimmistä arvoista. Seuraamme asiakastyytyväisyyttä jatkuvasti palautteiden avulla. Palautteita vastaanotamme suoraan asiakkailta tai kuljettajiemme kautta.
Palautetta palveluistamme voit jättää meille suoraan sähköpostitse palaute@oubus.fi tai puhelimitse 044 3828200.

Käsittelemme kaikki asiakkailta tulevat palautteet viipymättä ja vastaamme aina niihin mahdollisimman pian.

Henkilökuntamme

Yrityksemme työllistää tällä hetkellä noin 40 alansa ammattilaista.

Toimiston henkilökunta on alan ammattilaisia, joilla on pitkä kokemus linja-autoalalla toimimisesta. Henkilökunta ylläpitää ammattitaitoa osallistumalla säännöllisesti erinäisiin koulutuksiin ja seminaareihin.

Koulutamme kuljettajiamme säännöllisesti ammattitaidon ylläpitämiseksi ja asiakkaiden palveluiden kehittämiseksi. Olemme laatineet kuljettajillemme erillisen ohjeistuksen päivittäisiin toimintoihin työssä, joita päivitämme jatkuvasti. 

Huoltomme ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii kaluston kunnosta huolto-ohjelmien mukaisesti. 

Alkolukko_alkometri_kalibrointi_asennus koulukuljetus turvallinen bussi