OUBUS TYÖNANTAJANA

YRITYKSEMME TARINA

Olemme vuonna 2006 perustettu oululainen perheyritys. Vaikka olemme yrityksenä nuori, on perinteet pitkät, sillä yrityksemme toimitusjohtaja ja perustaja, Rauli Lindeman, on toiminut linja-autoalalla Oulun alueella johtotehtävissä 1980-luvulta lähtien. Myös ajomestarimme Jukka Matti Mikkola on työskennellyt lähes yhtä kauan Oulussa joukkoliikenteen parissa. Olemme kasvattaneet liiketoimintaamme perustamisesta lähtien rauhalliseen tahtiin vakaalle pohjalle ja tällä hetkellä meitä on jo yli 30 alansa ammattilaista erinäisissä tehtävissä. Organisaationa olemme ketterä ja avoin, meidän toimistomme ovet ovat aina avoinna niin meidän työntekijöille, asiakkaille kuin muillekin ohikulkijoille, tervetuloa!


 

Tilausmatka tilausajo matkatoimisto tilausliikenne tilausbussi linja-auto

TYÖT OUBUSSILLA

Tarjoamme monipuolisia henkilöliikenteen työtehtäviä sekä mahdollisuuden suorittaa opintoihin kuuluvan työharjoittelun yrityksessämme. Tällä hetkellä liikennöimme tilausliikenteen lisäksi Oulun joukkoliikenteen linjoja 50 ja 51 sekä Citybussiliikennettä ja ajamme alihankintana pitkän matkan linjaliikennettä. Linja-autokuljettajille tarjoamme työympäristön, jossa on mahdollisuus kehittyä niin tilausajojen, paikallisliikenteen, reittiliikenteen kuin Citybussi -liikenteen parissa. Jos sinulta löytyy taitoja ja innostusta myös korjaamopuolelle, on nämä kaksi osa-aluetta myös mahdollista yhdistää.

Työntekijöiden viihtyvyys on meille tärkeää ja sen vuoksi räätälöimme jokaisen kaksiviikkoisjakson työvuorot työntekijöidemme toiveiden mukaisesti. Kahden viikon välein työntekijät esittävät henkilökohtaiset työvuoro- ja vapaapäivätoiveensa, jonka pohjalta rakennamme työvuorolistat. Tarjoamme työntekijöillemme myös lakisääteisen työterveyspalvelujen lisäksi myös vapaaehtoisia työterveyspalveluja kuten yleislääkäritasoisen sairaanhoidon palveluita työhyvinvoinnin takaamiseksi. Linja-autokuljettajille maksamme yleissitovan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Pyrimme koko ajan kehittymään organisaationa ja meillä on käytössä nykyaikaiset järjestelmät:  digitaalinen ajojärjestelyohjelma LogiApps sekä kalustonhallinnan paikannusjärjestelmä Mapon.
Digitaaliseen järjestelmään kuuluu mobiilisovellus, josta avulla näet menneet sekä tulevat työvuorosi ja pystyt tekemään esimerkiksi vikailmoitukset sekä jättää viestejä ajojärjestelyyn kätevästi kännykälläsi. Lisäksi kaikissa busseissamme on paikannuslaitteet, jotka mittaavat myös jarrutuksia, kiihdytyksiä, polttoaineenkulutusta ja tyhjäkäyntejä. Paikannusjärjestelmän kautta kuljettajat voivat tarkkailla omaa ajotapaansa ja kehittää sitä entistä paremmaksi.

 


Lisää tarinoita meistä ja työntekijöistämme löydät Blogistamme ja Facebook-sivuiltamme!

 

AVOIMET TYÖPAIKAT

LINJA-AUTONKULJETTAJIA PAIKALLISLIIKENTEESEEN

HAKU AUKI 1.6.2020 saakka
Haemme joukkoomme linja-autonkuljettajia toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin.  Työnkuva muodostuu pääasiassa Oulun joukkoliikenteessä kuljettajan tehtävistä, mutta ajoittain työtehtäviin saattaa sisältyä koululais-, reitti- ja tilausajoliikennettä. Liikennöimme Oulun joukkoliikenteen Citybussi- sekä Kempeleen linjoja ja elokuussa aloitamme Oulunsalon linjojen (63&64) liikennöinnin.

Työntekijöidemme viihtyvyys on tärkeää meille ja pyrimme parantamaan sitä jatkuvasti. Kuljettajat voivat esittää työvuorotoiveet tulevaan jaksoon aina kahden viikon välein ja työvuorolistat muodostetaan niiden pohjalta. Toimitilamme ovat nykyaikaiset ja sijaitsevat Taka-Laanilassa (Hiltusentie 22) hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen paikallisliikenteen linja-autonkuljettajan tehtävistä, mutta se ei ole välttämätön. Myös oppisopimus on mahdollinen.

Edellytämme kuljettajalta:
- D-ajokorttia sekä voimassa olevaa linja-autonkuljettajan ammattipätevyyttä
- Turvallista, taloudellista ja huolellista ajotapaa
- Asiakaspalvelutaitoja ja kykyä työskennellä suomen kielellä


Lähetä työhakemus: jukka-matti.mikkola@oubus.fi
Pidä kiirettä, avoimet työpaikat täytetään heti kun sopivat henkilöt tehtäviin löytyvät.


Tutustu meidän työntekijöidemme tarinoihin:
https://oubus.fi/meidan_tiimi/
https://oubus.fi/kuljettajien_tarinoita/

 

 

TYÖHARJOITTELU OUBUSSILLA

Meillä voit suorittaa niin linja-autokuljettajan, ajoneuvoasentajan kuin toimisto- ja ajojärjestytyöhön
valmistavan koulutuksen harjoittelun.Meillä harjoittelu pyritään järjestämään aina niin, että harjoittelija
oppisi sen aikana mahdollisimman laaja-alaisesti alasta ja sen erilaisista työtehtävistä. Tärkein tavoitteemme on
harjoittelun aikanaantaa harjoittelijalle eväät toimia ammattilaisena alalla monipuolisissa tehtävissä
ja räätälöimme harjoittelusuunnitelman aina henkilökohtaisesti harjoittelijan kanssa. Harjoittelun lopullinen sisältö,
kesto ja vaiheet katsotaan kuitenkin aina tapauskohtaisesti ja oletettavasti siihen vaikuttavat niin harjoittelijan
käymä koulutusohjelma, kokemus, oppimiskyky kuin työllisyystilanne yrityksessä.

 Iso osa tämän hetkisistä työntekijöistämme on tullut yritykseen töihin juurikin työharjoittelun kautta,
joten työharjoittelu on mahtava väylä työllistyä.

Lue blogista lisää  työharjoittelusta Oubussilla harjoittelijoiden näkökulmasta!


 

Lähetä hakemus: jukka-matti.mikkola@oubus.fi

Koulutus linja-autokuljettajaksi OSAO:lla: https://www.osao.fi/opinnot/linja-autonkuljettaja

Listätietoa harjoittelu- ja työpaikoista:
Ajomestari Jukka Matti Mikkola
jukka-matti.mikkola@oubus.fi
044 9737 785